Proef van het activeren van veranderen

In één bijtanksessie  een handvol veranderinstrumenten in een dynamische sessie


Voor Wie : KWD professionals
Spreker(s) : Bert van der Hooft MCM
Wanneer : Dinsdag 26 Februari 
Hoe Laat : 
Waar : 
Opmerkingen:Zie KWD uitnodiging


MELD JE AAN


Als resultaatgerichte veranderaar sta je voor de balans tussen het richting geven aan verandering en het activeren van die verandering. Dat is niet makkelijk als je voor de taak staat om de verandering te implementeren en voor elkaar te krijgen. Je puzzelt met het duiden, het borgen en het duurzaam activeren van de verandering. Je wilt de volgende stap zetten: betere verandervaardigheden om je meerwaarde als professional te vergroten. Maar hoe dan? En wat leer je dan? En hoe borg je je eigen verandering?

Op deze bijtanksessie proef je van de KWD Change Activation Masterclass. Van veranderdiagnose tot aan weerstand. Van communicatie over verandering tot aan het begeleiden van individuele verandering. Van het inschatten en beïnvloeden van de veranderkrachten tot aan het ontwikkelen van individuele veranderkracht.

We richten onze blik op het veranderlemniscaat (de veranderkrakeling), die je helpt om de verandering te duiden, er richting aan te geven en de verandering te activeren. De veranderkrakeling is een integrale aanpak die ook een gemeenschappelijke taal binnen je verandertraject helpt te creëren. We proeven van een handvol instrumenten uit de veranderkrakeling

Ervaar de dynamiek van het activeren van verandering op deze bijtanksessie. We gaan echt aan de slag! Dus geen uitgebreide intro's of slideware. Eerdere ervaringen dit is de meest affectieve training die ik ooit gehad heb. (bron: PMI bijeenkomst). Collega's en klanten zeggen dat iedereen hem gevolgd zou moeten hebben. 

Kom met collega's, je leidingegevende en klanten. Je mag ze uitnodigen om zich aan te melden. Jullie gaat op zijn minst naar huis met een handvol instrumenten.

Je trainer:

Bert van der Hooft

Bert is als verandermanager geïnspireerd in het activeren van veranderen en is als master of change actief in diverse sectoren (van de financiele wereld, de bouw, de automotive industrie, de publieke sector, de gezondsheidszorg tot en met waterleidingbedrijven). .MELD JE AAN

Meer weten over de Change Activation Masterclass? Lees er meer over of neem contact met de trainer op.