Bijeenkomsten


Bijeenkomst: Individuele Veranderkracht | 22 mei 2019 bij cibit in Utrecht

Met deze positief besmettelijke aanpak vertrek je vanuit jouw kracht om de ander zijn draai en zelfvertrouwen te helpen vinden waardoor verandering mogelijk is


Voor Wie : Veranderaars
Spreker(s) : Jörgen Spit MBA en Danielle Teheux SCA
Wanneer : Woensdag 22 mei 2019
Hoe Laat : 18:00-21:00 uur (opening zaal 17:30)
Waar : Cibit stationsplein 32, Utrecht- routebeschrijving. LET OP: Nieuwe locatie
Opmerkingen : Inclusief broodjes, fruit, koffie, thee, fris en water. 
Eigen Bijdrage : € 19,50
  

MELD JE AAN
Je wordt doorgeleid naar de Management of Change Community

Doe eens wat anders


In een veranderende context sta jij als veranderaar voor de uitdaging anderen te ondersteunen of te leiden bij hun individuele groei. Jij weet dat je slechts een instrument bent in de verandering van de ander. Jij kunt meedenken en ondersteunen, maar de ander dient het uiteindelijk te doen.

Je zoekt een aanpak die aansluit bij ieder individu, op ieder moment en in iedere context. Een procesmatige manier van denken en doen die je kunt toevoegen aan je werkwijze. Een aanpak voor je dagdagelijkse werk. Voor die momenten dat het persoonlijk wordt en echt dichtbij komt. Zoals bij het praatje bij de koffieautomaat, de discussie tijdens de lunch of in individuele gesprekken. Je wilt weten waar het telkens fout gaat, de ander afhaakt en de hakken in het zand zet. En wilt dit omzetten naar positieve werkbare doelen.

Veel modellen en theorie leren je hoe je dit kunt aanpakken met groepen en/of teams. Maar slechts 15% van gedragsverandering is toe te schrijven aan methodieken of theorieën. Maar hoe doe je dit in de praktijk op individueel niveau? Wist je dat jij als veranderaar maximaal een invloed hebt van 30%?

Tijd voor een radicale andere manier die vruchten zal afwerpen in je praktijk. 

Maak in deze interactieve workshop kennis met een positief besmettelijke denk- en werkwijze om anderen hun kracht en zelfvertrouwente laten vinden in de complexiteit van het veranderproces. Een aanpak die voorbij de weerstand en de analyse gaat en die mensen (jij en diegene die je begeleidt) in een energieke, toekomstgerichte en vooral samenwerkingflow brengt. 

Deze workshop geeft je verrassende inzichten en praktisch handvatten zodat je jouw interventies aan kunt passen aan de situatie en het unieke individu. Verruim je perspectief en maak het verschil op de werkvloer! Jörgen Spit

Voor Jörgen staat de focus op veerkracht en krachtbronnen van individuen en organisaties centraal in zijn dagelijkse werk als coach en docent/trainer. Zijn hele carrière is doorspekt van gedragsverandering bij individuen, teams en organisaties. Hij traint mensen in situationeel leiderschap, coaching en oplossingsgericht denken en werken.

Danielle Teheux
Danielle is als coach en inspirator gepassioneerd om verbinding tussen mensen te versterken. Vanuit eigen ervaring weet zij hoe persoonlijke groei bijdraagt aan welzijn en geluk. In haar werk als kindercoach en Mental sport coach begeleid ze ouders, kinderen en teams naar zelfbewustzijn zodat ze het beste uit zichzelf halen, individueel en in samenwerking.Deze sessie wordt uitgevoerd door de door ons ondersteunde Management of Change Community.

Klik op het logo om alle komende bijeenkomsten te zien.